Ibland kan barn eller ungdomar behöva prata med en annan vuxen, någon som inte är släkt med dem, känner dem eller på annat sätt finns i deras vardag. Någon som finns där och lyssnar på precis det de vill prata om. Många gånger har jag fått höra orden; tänk vad lätt det är att prata med dig och ändå känner jag dig inte alls. Jag tror att det ibland är just det som är finnessen. Allt fokus ligger på dem och de vet att det vi pratar om kommer stanna mellan oss. Det kan finnas många anledningar att komma till mig för samtal. En del barn och ungdomar lider av stor ensamhet, nedstämdhet, ilska och frustration. Livet kanske inte blir så som de tänkt sig och en del tycker det är otäckt att växa och bli stora, andra kan inte vänta på att det ska hända.

Jag kan både erbjuda stödsamtal, men också mer behandlande samtal utifrån ett specifikt tema; social fobi, nedstämdhet, oro, ångest eller stress.