Jag heter Linda Wahlund, är auktoriserad socionom och har en vidareutbildning inom psykoterapi och biblioterapi. Jag har haft förmånen att arbeta med människor i hela mitt liv och har erfarenhet av både individ-, par- , barn- och familjesamtal. Jag har tidigare arbetat både inom socialtjänsten, som utredare och familjebehandlare, inom första linjens psykiatri för barn och unga och som skolkurator. Jag har utbildning både inom KBT och psykodynamisk psykoterapi, med relationell inriktning. För mig är relationen det viktiga och jag tror att vi kan lära oss mycket, både om oss själva och andra, genom att våga samtala om det som sker i rummet. Jag är en aktiv terapeut, som genom frågor och reflektioner, tillsammans med dig/er, utforskar det ni vill samtala om.

Mail: kontakt@delandesamtal.se

Tel: 073-9322923

Delande samtal är en mottagning i hemmiljö, med havet och naturen precis utanför stugknuten. Adress: Kommendörsvägen 4 i Åkersberga, Svinninge. (Buss 683 från Åkersberga station).

Biblioterapi (inklusive kreativt skrivande vid önskemål):  850 kr/45 min

Biblioterapi – bok på recept:  1200 kr/60 min

Write your self, Pennebakers fyra dagars skrivmetod + ett samtal via skype:  1600 kr

Pennebakers fyra dagars skrivmetod + fem samtal via skype (innehåller biblioterapi, kreativt skrivande utifrån Write your self samt samtal utifrån psykoterapi):  5000 kr

Samtal  erbjuds via skype eller telefon. Samtal på plats efter överenskommelse.

Alla priser är inklusive moms.