Jag heter Linda Wahlund, är auktoriserad socionom och har en vidareutbildning inom psykoterapi och biblioterapi. Jag har haft förmånen att arbeta med människor i hela mitt liv och har erfarenhet av både individ-, par- , barn- och familjesamtal. Jag har tidigare arbetat både inom socialtjänsten, som utredare och familjebehandlare, inom första linjens psykiatri för barn och unga och som skolkurator. Jag har utbildning både inom KBT och psykodynamisk psykoterapi, med relationell inriktning. För mig är relationen det viktiga och jag tror att vi kan lära oss mycket, både om oss själva och andra, genom att våga samtala om det som sker i rummet. Jag är en aktiv terapeut, som genom frågor och reflektioner, tillsammans med dig/er, utforskar det ni vill samtala om.

Mail: kontakt@delandesamtal.se

Tel: 073-9322923

 

Delande samtal är en mottagning i hemmiljö, med havet och naturen precis utanför stugknuten. Adress: Kommendörsvägen 4 i Åkersberga, Svinninge. (Buss 683 från Åkersberga station). Samtal kan även erbjudas inne i Stockholm city, Rödabergsgatan 11, 113 33 Stockholm.

 

Psykoterapisamtal:                 850 kr/45 min

Barn- och ungdoms-samtal: 850 kr/45 min

Biblioterapi:                             850 kr/45 min

Biblioterapi – bok på recept: 1200 kr/60 min

Familjesamtal:                         1000 kr/60 min

Parsamtal:                                1700 kr/90 min

Familjerådgivning, för dig som är folkbokförd i Österåkers kommun, Täby kommun och Danderyds kommun:  375 kr (Österåker), 400 kr (Täby), 350 kr (Danderyd).

Samtal går även att erbjudas via telefon eller skype.

Alla priser är inklusive moms.